Já Tě asi zklamu. Mám tank s kovovými pásy a měl už i kovové převodovky 1:3. Zpočátku vše normálně jezdilo, ale pak mi jedna strana začala vynechávat, tak jsem to rozdělal a na jednom kolečku byly pryč zuby... Po hledání na internetzu jsem objednal náhradní převodovky u RC Pelikán. Jednu jsem vyměnil a u druhé jsem zjistil, že se vysunula hřídelka z kolečka. Takže ani kovové převodovky nejsou všelék. Ona ta slitina na kolečka asi za moc nestojí. Kdyby to byla naše evropská práce, nikdy by se něco takového s kolečkem nestalo. Jako děcko jsem měl pásáka z Tatrasmaltu Pohorelá a co jsme s ním dělali by tank asi nevydržel. Také řešení klece převodovky za moc nestojí a pokud nepřidáš na výstupní hřídelky převodovek ložiska, aby se převodovky neviklaly, tak budeš dál řešit napínáky, padání pásů ....
Jaký je rozdíl Ti neřeknu, ale mám dojem, že u Pelikána stály tenkrát převodovky i s motorky tolik, jako u Beami - Trade holá převodovka. Hoď sem nějaké odkazy, mezi čím se konkrétně rozhoduješ a hoši určitě poznají v čem je rozdíl. Na Tvou otázku jsem Ti neodpověděl, ale snad Ti mé informace k něčemu budou.
Radek