pásy 1:30 na ISU 122
pásy 1:30 na ISU 122
Dobrý den, prosím vás nevíte někdo, kde by se daly sehnat či nechat vyrobit pásy na ISU 122. Mám doma letitý model a tak trochu jsem se začal pohrávat s možností ho rozpohybovat. Díky za radu Michal
Re: pásy 1:30 na ISU 122
Tak to nevím jak ti poradit, tohle měřítko asi tady nikdo nedělá, aspoň nevím čau Vojtiš.mischacek píše:Dobrý den, prosím vás nevíte někdo, kde by se daly sehnat či nechat vyrobit pásy na ISU 122. Mám doma letitý model a tak trochu jsem se začal pohrávat s možností ho rozpohybovat. Díky za radu Michal
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Jo chápu, že tohle měřítko nikdo tu asi nedělá, ale já myslel, jestli někdo nemá nějaký návod na stavbu i třeba v jiném měřítku.Vojtiš píše: Tak to nevím jak ti poradit, tohle měřítko asi tady nikdo nedělá, aspoň nevím čau Vojtiš.
Jediné co ti mohu poradit, tak kovové pásy 1:16 na KV-1 jsou stejné a nebo kovové pásy 1:35 od FRIUL MODELS, jináč nevím čau.

KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 16
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.mischacek píše:Dobrý den, prosím vás nevíte někdo, kde by se daly sehnat či nechat vyrobit pásy na ISU 122. Mám doma letitý model a tak trochu jsem se začal pohrávat s možností ho rozpohybovat. Díky za radu Michal
Chápu, že tě to moc láká zmotorizovat stroj v tomto měřítku. Na druhou stranu ale zvaž, jestli ti stojí za to takové trápení !!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Rudyn píše: Ahoj.
Chápu, že tě to moc láká zmotorizovat stroj v tomto měřítku. Na druhou stranu ale zvaž, jestli ti stojí za to takové trápení !!!
stojí, jsem manijak

- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 16
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Nikdo tady nemluví o vyhazování.
Já mám doma statických modelů plnou vitrínu a už to nemám kam dávat !!!!
Nikdo tady nemluví o vyhazování.

Já mám doma statických modelů plnou vitrínu a už to nemám kam dávat !!!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Nemáš na mysli ISU 122 od Ogoňku,nebo kdo to vlastně vyráběl.Kdysi za cara Klacka jsem měl KV 85 a JS 3.
Jo jo přesně tenhle myslímbaca píše:Nemáš na mysli ISU 122 od Ogoňku,nebo kdo to vlastně vyráběl.Kdysi za cara Klacka jsem měl KV 85 a JS 3.