většinou tak, že jsem se zeptal

pouze doma jsou radši, když mlčím, ale žvanec přede mne strčí.... tak si myslím

Jde o základní filozofickou otázku, zda musíš mít za každou cenu pravdu nebo jestli není lepší mít doma klid.mrst píše: 07 led 2021, 14:26 no splašil...![]()
většinou tak, že jsem se zeptal![]()
![]()
když jsem mlčel, tak mne většinou nechápali
pouze doma jsou radši, když mlčím, ale žvanec přede mne strčí.... tak si myslím![]()
![]()
![]()
Vy bydlíte u nás doma?Radek píše: 08 led 2021, 07:48Jde o základní filozofickou otázku, zda musíš mít za každou cenu pravdu nebo jestli není lepší mít doma klid.mrst píše: 07 led 2021, 14:26 no splašil...![]()
![]()
pouze doma jsou radši, když mlčím, ale žvanec přede mne strčí.... tak si myslím![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Januk píše: 08 led 2021, 12:59Vy bydlíte u nás doma?Radek píše: 08 led 2021, 07:48mrst píše: 07 led 2021, 14:26 no splašil...![]()
![]()
![]()
![]()
Jde o základní filozofickou otázku, zda musíš mít za každou cenu pravdu nebo jestli není lepší mít doma klid.![]()
![]()
![]()
![]()
No to by bylo fajné. Že?mrst píše: 08 led 2021, 20:33 tak založíme "penzion pro již otrkané" modeláře...a budeme dělat modelářské kempy
mimochodem ten jsem již jednou pro 3 mladé modelářské synky pořádal a myslím, že to bylo fajnové