Mám strach taky z těch diod, nebo co to je napájený na motůrkách. Jedna mi při kompletaci zbyla
PzKpfw IV ⇒ Pz.IV F2 by Ody
-
zdenislav
- PzKpfw II

- 14
- Lokalita: Moravská Třebová
- Stav: Offline
Re: Pz.IV F2 by Ody
Diky, co ty mosazný ozubený kola? Musí se mazat? Sou už opotřebený?
Mám strach taky z těch diod, nebo co to je napájený na motůrkách. Jedna mi při kompletaci zbyla
Su blbej, proto se furt ptám
-
Ody
Autor tématu
- PzKpfw V - Panther

- 13
- Lokalita: Plzeň
V Pz.III, který má už něco najeto, tyto převodovky mám a opotřebené nejsou. Promazané je mám vazelínou. Na motorech se nepoužívají diody, ale kondenzátory, které jsou tam kvůli odrušení. Jsou většinou přiletované mezi pólem motoru a kostrou.zdenislav píše:Diky, co ty mosazný ozubený kola? Musí se mazat? Sou už opotřebený?
-
Mira74
Krasný Pz IV také bych se k tvé kvalitě chtěl jednou dopracovat. Maš i nějakou fotku Pz IV F z konce války v Čechách klidně i kořistníOdy píše:Zdravím kolegové,
po delší době jsem dokončil další stroj, konkrétně Pz.IV F2 z 204 regimentu 22 tankové divize z července 1942 (operace "Fall Blau").
Korba je původní, plastová, vyztužená duralem v horní části, použity jsou "nízké" převodovky, hnací kola v ložiscích, všechna kola a pásy jsou v kovu. Elektronika je CLARK TK22 pro Pz.IV, na zákluz jsem poprvé použil servo. Označení je nastříkané přes masky.
-
LK88
- PzKpfw VI - Tiger

- 10
- Lokalita: praha 9 vysočany
Mas to moc moc hezky! Povedeny stroj, jen ty numera jak jsou velke tak svitej byle, trosku bych je zatupoval prachem mozna odrel misty a proskrabl aby bylo jako dle sablony, ale to neber vazne a spatne, ale rikam ...moc pekny