brownsaw píše:Ahoj všem
mnoho krát zde již popsáno...ale zopakuji..
Z těch dvou tanků co jsi dal link na prodejce je Tiger plně v kovu (převody +pásy)Ovšem tak jako v mém případu, i tebe čeká nutnost i ty kovové převody z bláta vyhodit a dát min. nové 4:1 a budeš řešit spoustu věcí na podvozku,( více na DF, nebo mé příspěvky o Tiger 1) a zastavíš se na 5 ooo kč i s cenou modelu, abys mohl napřed vůbec jezdit mimo absolutní hladký povrch...Další tunění vzhledu, doplňky, dlouhý kanon, poklopy atd, jsou další min.3000 kč, pokud nechceš jinou ovládací elektroniku.
Co se týče toho KV 1, to je můj horký favorit, ovšem ten konkrétní co uvádíš, má jen kov.pásy..Jezdí nezáludně i v lehčím terénu a to i v celoplastovém provedení (mám jeden v kroužku malých modelářů a ten kluk dodnes nic neřešil, akorát, že mu poslali kus co má celou levou stranu posazenou na měkkém pérování.Díky tomu se pás všelijak na měkké straně vlní na hnacím kole, ale nespadne

) Tento model bych, být tebou, osadil co nejpomalejšími převody 5:1, jednak získáš neuvěřitelně citlivé ovládání bez skoků v rychlosti, nehledě k tomu, že KV 1 byl těžký tank s max.rychl. cca 35-40 km/h, a ještě se ti o třetinu prodlouží jízdní doba.Ještě dodám, že prodejci kolikrát neví co píší o daném modelu v krabici. Na fotce je např.plně vytuněná tank za pár šupů ale jedná se o celoplast.provedení.hlídej si také systém ovládání, ber jen tank s výměnnými krystaly, ne s přepínatelnými frekvencemi, ten jede jen na plný plyn, bez regulace rychlosti..
Tolik má rada, ale proti gustu žádný dišputát..
Jako už po milionté tady napsáno chci si pořídit tank výběr co se týká typu už je jasný (tedy skoro) spíš by mě zajímalo jestli když je napsáno (české shopy) že tank má kovové pásy má i kovová hnací kola viz.
http://www.rcking.eu/cs/rc-tanky/30801- ... -pasy.html
nebo
http://www.rcking.eu/cs/funkcni-modely- ... ning-.html
Kdysi jsem někde na netu četl že pokud je vybaven kov. pásy tak samozřejmě má kovová kola. Moc tomu nevěřím a proto se ptám odborníků.
Díky za případné odpovědi a ať to pořádně jezdí.