edit: tak sem hodil první jízdu, vypadá to O.K. akorát se mi netočí přední kola... zatím sem nepřišel na to proč.
KV-1/85/2 (MT-1)/2/3/4/5 ⇒ KV-1 by Seddy
-
Seddy
Autor tématu
- PzKpfw III

- 13
- Lokalita: Ostrava
- Stav: Offline
Re: KV-1 by Seddy
Bohužel... napínačky se mi netočí ani na jedné straně, ale úplně seknuté nejsou... trošku se pootočí a pak se o něco bloknou, zatím nevím o co. Musím sundat pásy zjistit co tomu je... ještě sem to nerozebíral, dneska sem to teprve dotáhl a ani sem neměl moc času. Zítra na to mrknu a dám vědět. Popřípadně hoďte nějaký tiphiffson píše:tak to je super, že máš i kovová kola. Jestli se netočí kola tak je to docela závažná závadateda ty napínací. Kámoš má od nich Tigra a zadřelo se mi taky napínací kolo a upadlo. Já bych to zezadu mezi korbu a kolo a zepředu tou dírkou podpořil olejem WD 40, pokud to nepomůže tak to kolo musíš sundat.
ale sem nadšený... akorát nevím čím začít, je toho tolik.
Terénní úpravy: viděl sem už nějaké fota s úpravou vany a uložením elektroniky i vypínačů, ale pořád sem nějak z těch fotek nezjistil kde se tank otvírá kvůli uložení akumulátoru? Nebo jsou někde skryté i nabíjecí konektory...?
-
Seddy
Autor tématu
- PzKpfw III

- 13
Baterka patří do dvířek dole
-
Vojtiš
- PzKpfw V - Panther

- 14
- Lokalita: Přerov
Batérku dáš dovnitř jak to děláme všeciSeddy píše:Baterka patří do dvířek dole![]()
já myslím, kde uložím baterku až kompletně zadělám spodní vanu...
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
-
Seddy
Autor tématu
- PzKpfw III

- 13
Vojtiš píše:Batérku dáš dovnitř jak to děláme všeciSeddy píše:Baterka patří do dvířek dole![]()
já myslím, kde uložím baterku až kompletně zadělám spodní vanu...
![]()
a je to né.
No a ,,všeci,, to máte jak? Máte někde vytáhnuté konektory ať to můžete nabít? Nebo to pokaždé otevíráte tank...?
-
Vojtiš
- PzKpfw V - Panther

- 14
- Lokalita: Přerov
Ano mám dvě baterky a když dojde jedna, sundám vršek, přehodím druhou baterku a jedu. Když máš jen konektor tak musíš čekat než se nabije a to seš tak akorát naštvanej že nemůžeš jezdit čau. 
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
-
Seddy
Autor tématu
- PzKpfw III

- 13
oki...Vojtiš píše:Ano mám dvě baterky a když dojde jedna, sundám vršek, přehodím druhou baterku a jedu. Když máš jen konektor tak musíš čekat než se nabije a to seš tak akorát naštvanej že nemůžeš jezdit čau.
-
honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther

- 15
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
A má to ještě tu výhodu když ta baterka nedejbože něco udělá protože stát se může všechno tak ti nezničí model což by tě asi hodně štvaloVojtiš píše:Ano mám dvě baterky a když dojde jedna, sundám vršek, přehodím druhou baterku a jedu. Když máš jen konektor tak musíš čekat než se nabije a to seš tak akorát naštvanej že nemůžeš jezdit čau.
Váš Šaryk
-
Seddy
Autor tématu
- PzKpfw III

- 13
oki, udělám to taky tak... vanu kompletně ze spodu zatmelím a všechno půjde vrchem.honza kadrmas píše:A má to ještě tu výhodu když ta baterka nedejbože něco udělá protože stát se může všechno tak ti nezničí model což by tě asi hodně štvaloVojtiš píše:Ano mám dvě baterky a když dojde jedna, sundám vršek, přehodím druhou baterku a jedu. Když máš jen konektor tak musíš čekat než se nabije a to seš tak akorát naštvanej že nemůžeš jezdit čau.![]()
![]()