Kluci, je toto reálný model, nebo kreace na podvozku PZ III?
 ..Mě by se to líbilo, nebyl by link na plánek, či jiný obrazový materiál?
 ..Mě by se to líbilo, nebyl by link na plánek, či jiný obrazový materiál?Dík

spitfiremk1 píše:http://www.youtube.com/watch?v=wDhorGyCJak
Kluci, je toto reálný model, nebo kreace na podvozku PZ III?..Mě by se to líbilo, nebyl by link na plánek, či jiný obrazový materiál?
Dík

Milan píše:A co ti brání se do toho pustit. Nikdo tě nesvazuje žádnými příkazy či normami.Hlavně že se u toho dobře zabavíš a budeš mít radost z hotového modelu.Když přijdeš třeba na nějaký sraz kde bude veřejnost,tak stejně 95 procent bude přesvědčeno,že to takto jezdilo.Být tebou,tak se do toho klidně pustím.Nebude to tak finančně nákladný a uvidíš,že sklidíš obdiv přihlížejících.Vždy když je něco jiného,tak to přitahuje pozornost.Tak hurá do toho.

Milan píše:A co ti brání se do toho pustit. Nikdo tě nesvazuje žádnými příkazy či normami.Hlavně že se u toho dobře zabavíš a budeš mít radost z hotového modelu.Když přijdeš třeba na nějaký sraz kde bude veřejnost,tak stejně 95 procent bude přesvědčeno,že to takto jezdilo.Být tebou,tak se do toho klidně pustím.Nebude to tak finančně nákladný a uvidíš,že sklidíš obdiv přihlížejících.Vždy když je něco jiného,tak to přitahuje pozornost.Tak hurá do toho.

jo, vem, nafotím...Rudyn píše:Ahoj.
Jestli chceš, vezmu do Strážnice Panzer trojku a tento tahač v měřítku 1/35, ať máš možnost porovnání.
Mohu vzít i Sig 33, ten je na podvozku panzer trojky.
R.

,co jsem tak koukal tak to i rozměrově i celkem pěkně vychází a na předělání z PzKpfw IV ale stále se mi ještě nepodařilo najít slušné okótované nákresy.
 ,co jsem tak koukal tak to i rozměrově i celkem pěkně vychází a na předělání z PzKpfw IV ale stále se mi ještě nepodařilo najít slušné okótované nákresy.