Dámy, pánové a milé děti , děkuji všem za příjemně strávenou neděli ve vaší společnosti , taktéž děkuji hlavním organizátorům za precizně zorganizovanou akci . Domů jsem přijel v pohodě, hned jsem si dal pivo , podíval jsem se na fotky s dnešní akce a odcházím do lože, protože jsem unavený jako malé dítě . Už teď se těším na další akci . Tak zatím .
Čus Ivo
Taktiež sa pripájam k poďakovaniu za peknú nedeľu. Super akcia , super ľudia , super tanky . Veľmi sa teším na budúci rok.
Cítil som sa u vás ako doma. Chcem sa zvlášť poďakovať Rudinovi za pozvanie.
Chlapi super, výborná práce pořadatelů, mňamkózní guláš a rád jsem poznal další nové kolegy a rád jsem zase viděl ty "staré" Zvláštní poděkování patří Rudynovi Tak zase někdy
Za Tomáška,Verču a mě bych chtěl poděkovat Radku Najgebaurovi a celému týmu za super akci,skvělé lidičky kolem modelů a všech co tam byly,ještě jednou super neděle..díky
Ahoj klucí a holky !
Díky za chválu, ale i chybky by se našly. Jsem rád, že akce vyšla a byli jste spokojeni. Dle odhadu se přišlo podívat cca. 700 návštěvníků. Tady je video od Jary Letnického z Hodonína: