NáchodRC DEN Náchod 20.6.2026

Autor tématu
PetrNC
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
14
Lokalita: Náchodsko
Stav: Offline

Re: RC DEN Náchod 20.6.2026

Příspěvek od PetrNC »

Ahoj,

tak kdo už jste doma tak je to super a kdo jste ještě na cestě, tak prosím v pořádku dojeďte domů cool

Akce je za námi a za mě to byla moc fajn akce s dobrými kamarády ahoj Kus dobré práce jsme zase odvedli a všem zúčastněným za to moc děkuji ahoj ahoj ahoj

Počasí si s námi ( zase ) trochu "pohrálo" :D a velké horko přes den bylo po skončení akce vystřídáno prudkou bouřkou, která teda "stála" za to :D

Sám jsem toho mnoho nenafotil, tak kdo prosím máte fotečky, tak je prosím nasdílejte cool

Drake
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
9
Lokalita: Kyjov

Příspěvek od Drake »

Já myslím že počasí nakonec nebylo tak hrozné jak jsme předpokládali. Ve stínu se to dalo přežít a bylo docela příjemně ahoj
Peťo, před tou bouřkou jsem Vás chtěl varovat, mě to chytilo jen okrajově když jsem viděl tu černotu tak jsem odbočil raději na Svitavy, ale i tak bylo po cestě polámaných stromů a dalších důkazů jak to řádilo. Nakonec cesta příjemná teda až kolem Letovic před Brnem jsem chytil konvoj "plechové kavalerie" a cca. 18 km co by jinak trvalo čtvrt hodiny jsem jel přes hodinu, dneska jak jsou ty kombajny obří tak prostě nejdou předjet a řidiči těch strojů jsou taky mnohem tupější než dřívě, když za sebou vidí několikakilometrovou frontu tak přece není problém na vhodném místě na 15 minut zastavit a auta pustit.......když jsem byl na průmyslovce tak jsem brigádně dělal pomocníka při žních a tam takhle řidiči/strojníci fungovali.....ale pravda byl menší provoz než dnes.
Příjezd domů byl příjezd do prádelny venku kolem deváté pořád 27 stupňů a obrovská vlhkost.
Nicméně na akci se příští rok zase rád vrátím, sice jedna z menších výstav, ale zase o to lépe si člověk pokecá s kamarádama, projde plochy ostatních modelářů, navíc servis byl perfektní a krkovice na grilu výborně naložená za to mají organizátoři poklonu ahoj
Petr s klukama též obrovskou poklonu, tankondrom včetně stolů a stanu připravený a přivezený, za pár okamžiků jsme vše složili a na konci rozložili a zabalili a vyjel jsem domů snad o dvě hodiny dříve oproti tomu co jsem předpokládal.
Lidí bylo též hodně a potěšilo mě že dost tatínů a i několik maminek se zajímalo o modely, stavbu i historii, bohužel jsme s Vláďou nemohli na 100% nahradit rektorský výklad našeho velitele Ivana který se čvachtá v Chorvatsku popíjí tamní vychlazené pivko a pozdravuje nás ahoj ahoj
Takže doufám že příští rok se zase uvidíme puffy

Nějaké fotečky mám, ale je toho málo protože jsem jezdil jak čert, takže v průběhu týdne až upravim velikost tak je sem nasázím.
Naposledy upravil(a) Drake dne 21 čer 2026, 12:02, celkem upraveno 3 x.
Přesunuto z Jiné do Náchod dne 21 čer 2026, 14:17 uživatelem sourekv

david742
PzKpfw IV
PzKpfw IV
10
Lokalita: Česká Metuje 110

Příspěvek od david742 »

Ahoj, ahoj ,
taky jsme těch cca 20 kilometrů domů jeli asi tři čtvrtě hodiny.
Od Velkého Poříčí to byla jedna vodní stěna.
Mezi Žďárem a Českou Metují byl zatopený podjezd pod tratí. Objízdná trasa byla pod vodou taky cca 30-40 cm vody.
Naše stroje Avia i ARO to dali , ale zejména u Avie po zkušenostech že záři 24 čekám problémy s elektrikou.
Dnes už byl podjezd průjezdný a podle rysky od vody to bylo u ARA po okna.
🙆. Ale takovej magor , abych to zkoušel projet včera zas nejsem.
😆🚙

mrst
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
17
Lokalita: Praha 9, Horní Počernice

Příspěvek od mrst »

Bylo to s deštěm akorát a teplo bylo, ale stan nad hlavou byl nebo stromy a tak si myslim, že to ještě šlo…
Cesta až do Podebrad byl slejvák jeden za druhým.
Hodnotím akci za ukončenou a výbornou👍👍👍

Autor tématu
PetrNC
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
14
Lokalita: Náchodsko

Příspěvek od PetrNC »

Napsal mi pořadatel akce a všem nám moc děkuje za účast ahoj

Pokud máte prosím někdo nějaké připomínky, či nápady a návrhy ke zlepšení, tak mi je prosím písněte.

Je také již stanoven datum příštího ročníku a to na 19.6.2027.

Tady je krátké videjko z celkového průběhu akce:

.... a tady z naší "spanilé" jízdy:

Tady je i link na stažení videa v plném rozlišení:
https://www.uschovna.cz/zasilka/VUF3HAM3CPE3FMM3-5HV/

Drake
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
9

Příspěvek od Drake »

Peťo, to je krása oboje ahoj

Drake
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
9

Příspěvek od Drake »

Jinak záhada nepojízdné M16 vyřešena.......musí se nastartovat motor (zapnout zvuk motoru) jinak polopás prostě nejede :lol: :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) Drake dne 21 čer 2026, 21:05, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Náchod“