Jagdpanther ⇒ muj prvni tank ..
- 
				LK88Autor tématu
- PzKpfw VI - Tiger 
- 10
- Lokalita: praha 9 vysočany
- Stav: Offline
Re: muj prvni tank ..
Recoil + Elevation Unit   -bylo by fajn, kdyby někdo s možností 3D printu  zkusil toto vyrábět, už jsme na to narazili v jiném vlákně, popř.někdo kdo by byl schopen v to vyrábět v kovu, at to něco vydrží a je to přesné,  asi to potkalo většinu z nás, mě se to postupně rozsypalo úplně, řešil jsem to vysprávkami ,ale došlo k úplné zkáze-super china plast  takže jsem to vyřešil s tím co jsem měl po ruce- U profil pozink, plast cedule
  takže jsem to vyřešil s tím co jsem měl po ruce- U profil pozink, plast cedule  a šroubky and matičky, kluzná ložiska Al trubička a v ní ještě mosazná- vymezení vůle vůči průměru šroubů ,elevaci zatím nechávám standart HL, je to dělané opravdu na koleně ale fachčí to
 a šroubky and matičky, kluzná ložiska Al trubička a v ní ještě mosazná- vymezení vůle vůči průměru šroubů ,elevaci zatím nechávám standart HL, je to dělané opravdu na koleně ale fachčí to   když jsem se do toho pustil -myslel jsem , že to bude raz dva, ale nebylo ,takže k zamyšlení pro někoho s 3D - zajemců by bylo jistě dost
 když jsem se do toho pustil -myslel jsem , že to bude raz dva, ale nebylo ,takže k zamyšlení pro někoho s 3D - zajemců by bylo jistě dost   (jistě že ne zadarmo )
 (jistě že ne zadarmo )

takže jsem to vyřešil s tím co jsem měl po ruce- U profil pozink, plast cedule
  takže jsem to vyřešil s tím co jsem měl po ruce- U profil pozink, plast cedule  a šroubky and matičky, kluzná ložiska Al trubička a v ní ještě mosazná- vymezení vůle vůči průměru šroubů ,elevaci zatím nechávám standart HL, je to dělané opravdu na koleně ale fachčí to
 a šroubky and matičky, kluzná ložiska Al trubička a v ní ještě mosazná- vymezení vůle vůči průměru šroubů ,elevaci zatím nechávám standart HL, je to dělané opravdu na koleně ale fachčí to   když jsem se do toho pustil -myslel jsem , že to bude raz dva, ale nebylo ,takže k zamyšlení pro někoho s 3D - zajemců by bylo jistě dost
 když jsem se do toho pustil -myslel jsem , že to bude raz dva, ale nebylo ,takže k zamyšlení pro někoho s 3D - zajemců by bylo jistě dost   (jistě že ne zadarmo )
 (jistě že ne zadarmo )- 

rmichalbarna

- PzKpfw VI - Tiger 
- 9
- Lokalita: Most
Ahoj Ládo,myslím že je to paráda,hlavně že to funguje.Není ten plech těžký? 

- 
				LK88Autor tématu
- PzKpfw VI - Tiger 
- 10
ani ne , není ho tolik a je slabý, motorek to zvládá v pohodě zvedat

- 
				pajak7

Ladiku super počin ,teď už jen předělat ten šílený přední spodní pancíř a bude to dokonalej model   

- 
				LK88Autor tématu
- PzKpfw VI - Tiger 
- 10
no jo, já vím, ta šikmina , já se toho trochu bojím   když to zmrvím budeš mi to muset Pavlik zpravit
 když to zmrvím budeš mi to muset Pavlik zpravit  

- 
				LK88Autor tématu
- PzKpfw VI - Tiger 
- 10
v tvých silách ? myslím že není co bys neuměl, kdyby šlo jen o ten pancíř tak to je v pohodě, ale chápu to tak...že je nutno posunout i převodovky a osy hnacích kol tím pádem...

- 
				LK88Autor tématu
- PzKpfw VI - Tiger 
- 10
ne to ja ho s tím otravovat nebudu, budto to prubnu, nebo časem kovová,a nebo to zustane tak jak to je  

- 
				LK88Autor tématu
- PzKpfw VI - Tiger 
- 10
Rozhodl jsem se ,aby to bylo trochu plastictejsi i na pohled neco udelat s deklem zamerovace, nemam dremel ani jiny uzitecny bazmek takze hruby a jemny smirgl a pilnicek, dekl je pozink i s kapsou zamerovace, je posuvny ale zatim jen na rucni pohon  a kdyz uz jsem byl na vrsku tak jsem dodelal par svaru tmelem
 a kdyz uz jsem byl na vrsku tak jsem dodelal par svaru tmelem