Beru sebou i nějáké folie, kdyby měl někdo zájem , a vemu sebou na ukázku tu kovovou vanu na KT, na ošahání.
Michal
PS a samozřejmě Sofii na premieru na tankodromu/doufám, že nezklame a že nebude pršet/
Michale to jsi neměl nic jíst už před půl rokem aby jsi se vešel k Vláďovi do toho Sviště i se vším co chceš sebou vzítzander píše:Vláďa zahřejvá železnýho oře a já od rána nic nejím![]()
![]()
![]()
Beru sebou i nějáké folie, kdyby měl někdo zájem , a vemu sebou na ukázku tu kovovou vanu na KT, na ošahání.
Michal
PS a samozřejmě Sofii na premieru na tankodromu/doufám, že nezklame a že nebude pršet/
pajak7 píše:Michale to jsi neměl nic jíst už před půl rokem aby jsi se vešel k Vláďovi do toho Sviště i se vším co chceš sebou vzítzander píše:Vláďa zahřejvá železnýho oře a já od rána nic nejím![]()
![]()
![]()
Michal
PS a samozřejmě Sofii na premieru na tankodromu/doufám, že nezklame a že nebude pršet/![]()
![]()
![]()
![]()
Já sám za sebe vám držím palce aby vám vydrželo počasí alespoň tak jako nám tady ,to je že od Pondělí ještě nepřestalo pršet![]()
![]()
![]()
ne to byl takoví blbí žert přeju vám samozřejmě sluníčko
![]()
![]()
hlavně nespěché, pěkně si s tím vyhréDanieDvo píše:video bych viděl ještě dnes už dokončujisakulajda píše:Tož díkec Milanovi, bylo velice fajn - i počasí dopadlo skvěle. Akorát jsem se těšil na ponorku a ta nebyla(Milan ví vo co de)
Dane fotky dost dobrý, už se těším na video. Mě foto bude chvílu trvat .
Kulda