V 7.00 je zbytečně brzo.Stačí v 8.00 . Jinak tam budou stoly z pivních sad.Také bychom měli dostat jídlo.Je tam asi 10 tun písku zrnitost 0,2 ,takže vezměte tanky,které to zvládnou.Písek rozhrnul Bobcat ,takže nás moc práce nečeká.Velikost bych typl asi 8 x 8 metrů.Příjezd na místo je nejlepší od Hustopečí a zahnout hned jak uvidíte tank vlevo.Je to vjezd jen pro účestníky akcí.Modely si vyvezeme k památníku,vyložíme a sjedeme zpět asi 100 metrů k zaparkování.Jo a bude tam s.hejtman Hašek.Také jsem se dozvěděl,že tam budou stany jako zázemí pro účastníky kde se budeme moci najíst a vše by mělo být zajištěno.
Také jsem dnes zajistil na ochutnání moravský popcorn. Dopoledne když jsem jel kolem,tak už naváželi WC a stavěli se stany. Bude to takový menší Ořechov. Kdo pojedete od Hustopečí tak za druhým kruháčem již nohu z plynu.Ten sjezd k tanku je dost blbě vidět.Z druhé strany jsou zavřený Starovičky a vede se to malou objížďkou.Tak zítra borci.
Počasí bude OK.Dohlídnu na to.
Luxus
Diky poradatelum za to ze nas tam chteli a diky Vam modelarum za perfektni prezentaci.
Chlebicky, caj, kafe, rizky a salat - krom kruteho vetru parada.
Kulda