Doplňky a panáci pro modernu je docela problém

clark model tk24g2-ch2
Co takhle se doopravdy zeptat...lada66 píše:pro Cipíska - pásy jsou celé z plastu , originál , jak to přišlo , že jsou "gumové patky" jsem myslel jako plast. napodobeniny ploch
ten zvuk pro Leoparda máš opravdu velmi , velmi dobrý , pustil jem si video z předloňského NATA , kde jezdil polský Leopard a sedí to
pro LARSe - díky za typ na zvuk, podívám se po něm , s pásy si tak nějak poradím a ty figury...??? No , 20 éček za takové hrúzy nedám. Ta IED maminka mě vážně pobavila. S bednami pasívní ochrany na bocích na Tvou verzi budeš mít dost práce , myslím , že to bude trochu raritka. Z mého bych chtěl udělat TES Megatron , poslední verzi , než Briti stáhly své panzery z Afghánu. Barracuda samozřejmostí.
Myslíte , že bysme mohli požádat admina o nové vlákno do Moderny ?
Tak to by mě také docela zajímalo jestli existuje i jiná elektronika s těmito funkcemi nebo alespoň nějaké řešení na 100% úpravu? Taky nejsem zrovna žádný Thomas Alva Edison a Clark mi přijde na zapojení celkem příznivý.Cipísek píše:To je moc pěkný! Elektronice vůbec ale vůbec nerozumim a tak se zeptám, plánoval jsem IBU2, tam tedy pokud bych jednou chtěl, stabilizaci kanonu nevyřeším? Od Clarku mě zatím odrazovaly naprosto nereálné zvuky alespoň co se Lea týká, to je opravdu zoufalost, která se nedá dohráním změnit. Koukám ale, že se plánuje TK60 která bude stát ranec ale koukám, že to umí vskutku vše.