Před časem jsem Pecovi sliboval nějaký fotky, bohužel většina je nepoužitelná /většina černobílá nebo nepoužitelná tak aspoň něco - kdyby chtěl někdo stavět Kladivo tak jsou k dispozici reálná taktická čísla na přídavným pancíři. Ještě jedna taková perlička co se může stát když se střílí plná ráže viz. foto
Fotky ⇒ T55 AM2
-
baca
Autor tématu
- PzKpfw V - Panther

- 15
- Lokalita: Ořechov
- Stav: Offline
T55 AM2
https://bacafidla.rajce.idnes.cz/T55_AM2/
Před časem jsem Pecovi sliboval nějaký fotky, bohužel většina je nepoužitelná /většina černobílá nebo nepoužitelná tak aspoň něco - kdyby chtěl někdo stavět Kladivo tak jsou k dispozici reálná taktická čísla na přídavným pancíři. Ještě jedna taková perlička co se může stát když se střílí plná ráže viz. foto
-
Peca
- PzKpfw IV

- 12
- Lokalita: Trutnov, Liberec
- Stav: Offline
Re: T55 AM2
Naprosto super
!...Teď teda nevím, jestli mám udělat tuhle verzi, nebo jen T 55 A...Mě se nelíběj ty představný pancíře, ale zase se mi líbí to naše laserové zaměřování
.
Moc díky za foto !:-)
Moc díky za foto !:-)