Ahoj bude to samozřejmě tankbalcin píše:Honzíku,ted nevím co to bude,jestli lod a nebo tank,ale to nevadí,to ukáže až čas..Jen mě vysvětli,proč tam máš ten ventilek z auta??Ty tam ním budeš něco napouštět a nebo foukat???![]()

Ahoj bude to samozřejmě tankbalcin píše:Honzíku,ted nevím co to bude,jestli lod a nebo tank,ale to nevadí,to ukáže až čas..Jen mě vysvětli,proč tam máš ten ventilek z auta??Ty tam ním budeš něco napouštět a nebo foukat???![]()
To Ládo bohužel až za hoodně dlouho momentálně nemám čas ani moc finance na pokračování ale podařilo se mi sehnat vrak KV 1 takže plastické díly už je kde brát, dočkáš se nebojzokott píše:...tak Honzíku, kdy přijde doba plechová po době papírové?
Ahoj bude to náročný ale mám kamaráda který umí bravurně vyrábět věže tak nějakou vytvořímeMiG-21 píše:Což o to, trup není u tohoto modelu až tak náročný, ale jak chceš udělat tu v reálu odlévanou věž plnou oblých hran? To bude chtít mistrovstí. Hodně štěstí, nedej se! MiG
Ty to dokážeš, mi ti věřímeAž se s pomocí boží stanu maturantem tak se pustím opět do díla