Lužná u RakovníkaModelvíkend Lužná u Rakovníka 16-17 Srpen 2025

Autor tématu
Ondřej24Aš
PzKpfw III
PzKpfw III
2
Lokalita: Aš 35201
Stav: Offline

Re: Modelvíkend Lužná u Rakovníka 16-17 Srpen 2025

Příspěvek od Ondřej24Aš »

No vzhledem k tomu že bude zřejmě extrémní horko a vagóny budou po celém dni dost rozpálené doporučuji si vzít deku a menší polštářek, je to rok od roku jednou ložní je jednou ne 😅😂.

Příjezd klasicky do brány muzea, měla by tam během dne sedět nějaká babka a otevřít nebo by pak měla být brána otevřená, pokud ne snad by měl mít každý na mě tel..

Po vjezdu do muzea se jede Vedle opravárenské haly takovou panelovou cestou,, Alejkou,, vedle cesty je lavička že soukolí. směrem k restauraci udělané z jídelního vozu.

PetrNC
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
13
Lokalita: Náchodsko
Stav: Online

Příspěvek od PetrNC »

Ahoj,

tak už v pořádku doma ..... cool

Autor tématu
Ondřej24Aš
PzKpfw III
PzKpfw III
2
Lokalita: Aš 35201

Příspěvek od Ondřej24Aš »

Zdravím všechny, v 19;30 jsme byli doma a vše vyloženo.

Děkuji všem o zájem a hlavně za účast, myslím si že akce proběhla parádně, doufám že byli všichni spokojení a když vše proběhne jak má tak se příští rok těším 😉.

Díky všem.

Drake
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
8
Lokalita: Kyjov

Příspěvek od Drake »

Tak už jsem taky doma, jen vyložím a hodím auto na garáž, cesta úplná pohoda, jen jsem musel zastavit na kafe za Prahou a před Brnem jsem si hodinku zdříml u Devíti křížů na parkovišti, už jsem u volantu usínal. Dálnice od Rakovníka až za Brno čistá a pohodová, nikde žádné zpomalení.

Jinak akce fakt parádní i přes deštivou sobotu, moc díky všem za příjemný víkend. Příště pokud mi do toho nevletí práce tak se mnou Onro zase počítej ahoj
Odpovědět

Zpět na „Lužná u Rakovníka“